Petzl PROGRESS ADJUST-I

Säädettävä yksihaarainen liitosköysi etenemiseen

57,96  alv. 0
71,87  alv. 24

Tuotetunnus (SKU): L044BA00 Osastot: ,

Kuvaus

PROGRESS ADJUST-I on säädettävä, etenemiseen tarkoitettu yksihaarainen liitosköysi, joka mahdollistaa toisen liitosköyden kanssa käytettäessä jatkuvan kiinnittymisen kaikenlaisessa etenemisessä (köysinousuissa, turvaköydessä...). Pituutta voidaan säätää nopeasti ja helposti ADJUST-köysisäätimen avulla. Käännettävä ADJUST-köysisäädin voidaan asettaa ankkuriin tai valjaiden vatsakiinnityspisteeseen. CAPTIV ADJUST -tanko ja STUART-suojus auttavat pitämään sulkurenkaat oikeassa asennossa klippauksen helpottamiseksi.

 

Säädettävä, dynaaminen I-liitosköysi Petzl Adjust köysitarraimella. Suunniteltu tehokkaaseen ja turvalliseen työasemointiin. Jokaisen rope access köysityöskentelijän innovatiivinen ”must have” varuste, joka säästää sijoituksen takaisin parantuneena työtehona.

CAPTIV ADJUST -asennuspalkki auttaa pitämään ADJUST-köysisäädintä oikeassa asennossa integroituna karabiinin kanssa (1)

– STUART-lisälaite auttaa pitämään sulkurenkaan/liittimen oikeassa asennossa,

– Liitetään valjaan lantiovyön etukiinnityspisteeseen ja on yhteensopiva ASTRO-valjaiden lantiovyön etukiinnityspisteen kanssa. Rajoittaa käyttäjään kohdistuvia nykäysvoimia lyhyen matkan putoamistilanteessa

– Henkilökohtainen tunnistusmerkintä muovikotelossa laitteiden seuraamiseksi koko eliniän ajan

(1) Yhteensopiva OK-, Am’D-, Bm’D- ja OXAN-liittimien kanssa

  • Materiaali: Alumiini, nylon, polyesteri, polyeteeni, elastomeeri
  • Paino: 185 g
  • Pituus jopa 100 cm
  • Sertifikaatti: CE EN 358, EAC, ANSI Z359.3, CSA Z259.11

HUOM! Tässä liitosköydessä ei ole nykäyksenvaimenninta. Käytä vain työtilanteissa, missä putoamiskerroin on alle 1, eli kohta missä liitosköysi on valjaissa kiinni on aina oltava ankkuripisteen alapuolella.

Voit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

0