Petzl GRILLON PLUS -liitosköysi

Säädettävä liitosköysi työasemointiin, erinomainen kulutuskestävyys

149,50  alv. 0
185,38  alv. 24

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Säädettäviä GRILLON PLUS -liitosköysiä käytetään työasemointijärjestelmissä putoamisen pysäyttävän järjestelmän lisänä. Niiden pituuden voi säätää helposti ja tarkasti, mikä mahdollistaa mukavan asemoinnin työpisteessä. Niitä voi kokoonpanosta riippuen käyttää yhden tai kahden pisteen tekniikalla. GRILLON PLUS - liitosköyttä on saatavilla 2 ja 3 metrisenä. Aramidikuituisella köydellä on erinomaiset kulutuskestävyysominaisuudet.

GRILLON PLUS -liitosköyttä voi käyttää kahden pisteen tekniikalla (valjaiden lantiovyön sivukiinnityspisteisiin kiinnitettynä), kun käyttäjä työskentelee jalkojen varassa. Tällainen kiinnitystapa jakaa painon hyvin vyöllä. Käyttäjä voi tarkasti säätää asentoaan painamalla liitosköyden säätölaitetta.

Kun ankkuri on käyttäjän yläpuolella, GRILLON PLUS -liitosköysi kiinnitetään valjaiden lantiovyön etukiinnityspisteeseen. Näin paino jakautuu mukavasti lantiovyön ja jalkalenkkien välille. Käyttäjä säätää asentoaan käyttäen kahvaa ja samalla pitäen kiinni liitosköyden vapaasta päästä.

Automaattisesti lukkiutuva kitkasäätölaite mahdollistaa köyden pidentämisen ja lyhentämisen myös kuormituksen alaisena, jolloin Grilloniin nojautuen voidaan työskennellä turvallisesti ja säätää aina paras mahdollinen työasento. Säätölaitteessa esiin käännettävä kahva, joka mahdollistaa käyttämisen myös laskeutumislaitteena.

GRILLON PLUS -liitosköydet myydään ilman kiinnittimiä, joten niihin voi yhdistää monenlaisia kiinnittimiä käyttäjän vaatimusten mukaisesti.

Mikäli köysi vahingoittuu tai sen käyttöikä tulee täyteen, voi köyden vaihtaa (Petzl  vaihtoköysi GRILLON PLUS).

Huom! Tarvitset lisäksi kaksi kiinnitintä: Yksi köyden päähän (kiinnitys ankkuripisteeseen, esim. MGO -koukku) ja yksi säätölaitteeseen (kiinnitys valjaaseen, esim Petzl OK TriactLock -lukkosulkurengas).

  • Materiaali: Nylon, aramidi, polyesteri, alumiini
  • Sertifikaatti: ANSI Z359.3, CSA Z259.11, CE EN 358, CE EN 12841 type C, EAC
  • Takuu: 3 vuotta
  • Maksimi elinikä: 10 vuotta, säätölaite rajoittamaton

Lisätiedot

pituus

2 m, 3 m, 4m, 5m, 10m, 15m, 20m

Voit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

0