Petzl GRILLON -liitosköysi

Säädettävä liitosköysi työasemointiin

141,68  alv. 0
175,68  alv. 24

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

Säädettäviä GRILLON-liitosköysiä käytetään työasemointijärjestelmissä putoamisen pysäyttävän järjestelmän lisänä. Niiden pituuden voi säätää helposti ja tarkasti, mikä mahdollistaa mukavan asemoinnin työpisteessä. Niitä voi kokoonpanosta riippuen käyttää yhden tai kahden pisteen tekniikalla. GRILLON- liitosköyttä on saatavilla seitsemänä pituutena (2, 3, 4, 5, 10, 15 ja 20 m) ja myös mustana.

GRILLON-liitosköyttä voi käyttää kahden pisteen tekniikalla (valjaiden lantiovyön sivukiinnityspisteisiin kiinnitettynä), kun käyttäjä työskentelee jalkojen varassa. Tällainen kiinnitystapa jakaa painon hyvin vyöllä. Käyttäjä voi tarkasti säätää asentoaan painamalla liitosköyden säätölaitetta.

Kun ankkuri on käyttäjän yläpuolella, GRILLON -liitosköysi kiinnitetään valjaiden lantiovyön etukiinnityspisteeseen. Näin paino jakautuu mukavasti lantiovyön ja jalkalenkkien välille. Käyttäjä säätää asentoaan käyttäen kahvaa ja samalla pitäen kiinni liitosköyden vapaasta päästä.

Automaattisesti lukkiutuva kitkasäätölaite mahdollistaa köyden pidentämisen ja lyhentämisen myös kuormituksen alaisena, jolloin Grilloniin nojautuen voidaan työskennellä turvallisesti ja säätää aina paras mahdollinen työasento. Säätölaitteessa esiin käännettävä kahva, joka mahdollistaa käyttämisen myös laskeutumislaitteena. Säätölaite tekee Grillonista käyttökelpoisen myös taljajärjestelmiä rakennettaessa ja mahdollistaa siten myös taakkojen nostamisen sekä käyttäjän nousemisen köydellä ylöspäin.  2 m ja 3 m liitosköysien mukana tulee liikutettava ja irroitettava köysisuoja, jonka oikealla käytöllä pidennät Grillonin käyttöikää.

GRILLON-liitosköydet myydään ilman kiinnittimiä, joten niihin voi yhdistää monenlaisia kiinnittimiä käyttäjän vaatimusten mukaisesti.

Mikäli köysi vahingoittuu tai sen käyttöikä tulee täyteen, voi köyden vaihtaa (Petzl GRILLON vaihtoköysi).

Huom! Tarvitset lisäksi kaksi kiinnitintä: Yksi köyden päähän (kiinnitys ankkuripisteeseen, esim. MGO -koukku) ja yksi säätölaitteeseen (kiinnitys valjaaseen, esim Petzl OK TriactLock -lukkosulkurengas).

  • Materiaali: Nylon, polyesteri, alumiini
  • Sertifikaatti: ANSI Z359.3, CSA Z259.11, CE EN 358, CE EN 12841 type C, EAC
  • Takuu: 3 vuotta
  • Maksimi elinikä: 10 vuotta, säätölaite rajoittamaton

Lisätiedot

Pituus

2 m, 3 m, 4 m, 5 m, 10 m, 15 m, 20 m

Voit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

0