Petzl GRILLON HOOK eurooppalainen versio

Säädettävä liitosköysi työasemointiin HOOK-alumiinikoukulla

162,84  alv. 0
201,92  alv. 24

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

Säädettäviä GRILLON HOOK -liitosköysiä käytetään työasemointijärjestelmissä täydentämässä putoamisen pysäyttävää järjestelmää. Niiden pituuden voi säätää helposti ja tarkasti, mikä mahdollistaa mukavan asemoinnin työpisteessä. HOOK-kiinnitin on ihanteellinen liitosköyden käyttämiseen valjaiden sivukiinnityspisteissä, kun käytetään kahden pisteen tekniikkaa. GRILLON HOOK (eurooppalainen versio) on saatavilla neljänä eri pituutena (2, 3, 4 ja 5 m).

GRILLON HOOK-liitosköyttä voi käyttää kahden pisteen tekniikalla (valjaiden lantiovyön sivukiinnityspisteisiin kiinnitettynä), kun käyttäjä työskentelee jalkojen varassa. Tällainen kiinnitystapa jakaa painon hyvin vyöllä. Käyttäjä voi tarkasti säätää asentoaan painamalla liitosköyden säätölaitetta.

Kun ankkuri on käyttäjän yläpuolella, GRILLON HOOK -liitosköysi kiinnitetään valjaiden lantiovyön etukiinnityspisteeseen. Näin paino jakautuu mukavasti lantiovyön ja jalkalenkkien välille. Käyttäjä säätää asentoaan käyttäen kahvaa ja samalla pitäen kiinni liitosköyden vapaasta päästä.

Automaattisesti lukkiutuva kitkasäätölaite mahdollistaa köyden pidentämisen ja lyhentämisen myös kuormituksen alaisena, jolloin Grilloniin nojautuen voidaan työskennellä turvallisesti ja säätää aina paras mahdollinen työasento. Säätölaitteessa esiin käännettävä kahva, joka mahdollistaa käyttämisen myös laskeutumislaitteena. Säätölaite tekee Grillonista käyttökelpoisen myös taljajärjestelmiä rakennettaessa ja mahdollistaa siten myös taakkojen nostamisen sekä käyttäjän nousemisen köydellä ylöspäin.  2 m ja 3 m liitosköysien mukana tulee liikutettava ja irroitettava köysisuoja, jonka oikealla käytöllä pidennät Grillonin käyttöikää.

Mikäli köysi vahingoittuu tai sen käyttöikä tulee täyteen, voi köyden vaihtaa (Petzl GRILLON HOOK -vaihtoköysi).

Huom! Tarvitset lisäksi yhden kiinnittimen säätölaitteeseen (kiinnitys valjaaseen, esim Petzl OK TriactLock -lukkosulkurengas).

  • Materiaali: Nylon, polyesteri, alumiini
  • Sertifikaatti: CE EN 358, CE EN 12841 type C, EAC
  • Takuu: 3 vuotta
  • Maksimi elinikä: 10 vuotta, säätölaite rajoittamaton

Lisätiedot

Pituus

2 m, 3 m, 4 m, 5 m

Voit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

0