Petzl Asap®

Putoamisen pysäyttävä köysitarrain työkäyttöön.

157,32  alv. 0
195,08  alv. 24

Tuotetunnus (SKU): B070AA00 Osastot: ,

Kuvaus

Köydessä liikkuva, putoamisen pysäyttävä köysitarrain työkäyttöön. Ainutlaatuisen lukitusjärjestelmänsä ansiosta ASAP on esimerkillinen putoamissuojaintuote korkeanpaikantyöskentelijöille. Suunniteltu jatkuvaan putoamissuojaukseen tehostamaan työskentelyä. Suositellaan työtilanteisiin, missä työskennellään yhden köyden kanssa (mm. kattotyöt ja toistuva tikkaissa liikkuminen). Asennettavissa köyteen ja poistettavissa missä tahansa kohtaa. Liitetään kokovaljaan rinta- tai selkäkiinnityspisteeseen. Putoamisen pysäyttävä köysitarrain liikkuu tavallisessa käytössä vapaasti köydessä ilman, että sitä tarvitsee auttaa, ja se seuraa käyttäjän liikehdintää. Toimii sekä pystysuorassa liikkumisessa (esim. mastorakenteissa tai tikkaissa liikuttaessa) että viettävillä katoilla viistossa köydessä. Erinomainen varuste myös kun asennetaan vaakatason elämänlankaa ja siirrytään ankkuripisteestä seuraavaan. Tarrauduttaessa tai yhtäkkisen kiihdytyksen tapahtuessa köysitarrain lukittuu köyteen ja pysäyttää käyttäjän. Käyttötarkoituksesta riippuen ASAP-köysitarrain voidaan yhdistää ASAP’SORBER- tai ASAP’SORBER AXESS -nykäyksenvaimentimeen, kun halutaan työskennellä kaukana köydestä.

 • Materiaali: Alumiini, ruostumaton teräs
 • Sertifikaatti: CE EN 12841 type A, UKCA (kun käytät OK TRIACT-LOCK -lukkosulkurengasta ja 10-13 mm EN
  1891 type A köyttä. ASAP’SORBER tai ASAP’SORBER AXESS -nykäyksenvaimentimia voidaan käyttää tarvittaessa.
 • Sertifikaatti: CE EN 353-2, UKCA (kun käytät OK TRIACT-LOCK -lukkosulkurengasta ja ASAP’AXIS 11 mm
  köyttä. ASAP’SORBER tai ASAP’SORBER AXESS -nykäyksenvaimentimia voidaan käyttää tarvittaessa.
 • Sertifikaatti: EAC (kun käytät OK TRIACT-LOCK -lukkosulkurengasta ja 10-13 mm EN 1891 type A köyttä. ASAP’SORBER tai ASAP’SORBER AXESS -nykäyksenvaimentimia voidaan käyttää tarvittaessa.
 • Sertifikaatti: ANSI Z359.15 (kun käytät ASAP’SORBER tai ASAP’SORBER AXESS -nykäyksenvaimenninta,
  Bm’D tai OXAN TRIACT-LOCK kansainvälinen versio) -lukkosulkurengasta, CAPTIV -asemointitankoa, RAY 11 mm staattista köyttä tehdasommelluilla päätteillä.
 • Paino: 295 g
 • Takuu: 3 vuotta

Lisäksi tarvitset tilata Petzl OK Triactlock -lukkosulkurenkaan tai Petzl Oxan Triaactlock ANSI -lukkosulkurenkaan, jolla ASAP liitetään suoraan työvaljaaseen tai nykäyksenvaimentimeen.

Voit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

0