Petzl ASAP® LOCK

Putoamisen pysäyttävä köysitarrain lukitustoiminnolla

209,76  alv. 0
260,10  alv. 24

Tuotetunnus (SKU): B071BA00 Osastot: ,

Kuvaus

ASAP LOCK  on köydessä molempiin suuntiin liikkuva putoamisen pysäyttävä köysitarrain työkäyttöön.

Putoamisen pysäyttävä ASAP LOCK -köysitarrain on suunniteltu helpottamaan köydessä nousemista. Putoamisen pysäyttävä köysitarrain liikkuu tavallisessa käytössä vapaasti köydessä ilman, että sitä tarvitsee auttaa, ja se seuraa käyttäjän liikehdintää. Äkillisen kuormituksen tai yhtäkkisen liikkeen tapahtuessa köysitarrain lukittuu köyteen ja pysäyttää käyttäjän. Integroitu lukitustoiminto, jonka ansiosta käyttäjä pystyy pysäyttämään laitteen mahdollisimman ylös turvaköyteen ja siten vähentämään putoamismatkaa. Liitosvarren ansiosta järjestelmä ei voi pudota vahingossa väliankkureita ohitettaessa. Asennettavissa köyteen ja poistettavissa missä tahansa kohtaa. ASAP LOCK -köysitarrainta käytetään ASAP’SORBER- tai ASAP’SORBER AXESS -nykäyksenvaimentimen kanssa, mikä mahdollistaa myös työskentelyn kauempana köydestä.

 • Materiaali: Alumiini, ruostumaton teräs, nylon
 • Sertifikaatti: CE EN 12841 type A, EAC, kun käytät ASAP’SORBER tai ASAP’SORBER AXESS -nykäyksenvaimenninta ja 10-13 mm EN
  1891 type A köyttä.
 • Sertifikaatti: CE EN 353-2, kun käytät ASAP’SORBER tai ASAP’SORBER AXESS -nykäyksenvaimenninta ja AXIS 11 mm köyttä, jossa tehdasommellut päätteet.
 • Sertifikaatti: EAC, kun käytät OK TRIACT-LOCK -lukkosulkurengasta ja 10-13 mm EN 1891 type A köyttä. ASAP’SORBER tai ASAP’SORBER AXESS -nykäyksenvaimentimia voidaan käyttää tarvittaessa.
 • Sertifikaatti: ANSI Z359.15, kun käytät ASAP’SORBER tai ASAP’SORBER AXESS -nykäyksenvaimenninta,
  Bm’D tai OXAN TRIACT-LOCK kansainvälinen versio -lukkosulkurengasta, CAPTIV -asemointitankoa, RAY 11 mm staattista köyttä tehdasommelluilla päätteillä.
 • Paino: 425 g
 • Takuu: 3 vuotta

Voit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

0