Ikar HRA RST vaijeritarrain pelastusvinssillä

12/18/24/30 m sisäänkelautuva turvatarrain, jossa on tarraimen varaan pudonneen henkilön pelastusmahdollisuus vinssillä.

1145,00  alv. 0
1419,80  alv. 24

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

12/18/24/30 m sisäänkelautuva turvatarrain, jossa on tarraimen varaan pudonneen henkilön pelastusmahdollisuus vinssillä. Vaijeri ruostumatonta terästä ja päässä Ikar IKV 29 Stainless Steel automaattisesti lukkiutuva liitoshaka. Suunniteltu olosuhteisiin missä on kosteutta tai muuta joka aiheuttaisi tavalliseen teräsvaijeriin ja alumiinihakaan korroosiota.

Tajuntansa menettänyt työpari voidaan nostaa nopeasti ja turvallisesti esim. suljetussa tilassa olevan kaasun yläpuolelle tai pois ahtaasta tilasta. Kelan sisällä integroitu nykäyksenvaimennin, joka rajoittaa käyttäjään kohdistuvia nykäysvoimia putoamisen pysäyttämisessä.

  • Kuori alumiinia, liitoselin vaijeri.
  • Käyttäjän alta vaadittava esteistä vapaa turvaetäisyys, kun laite on kiinnitetty suoraan käyttäjän yläpuolelle: 2,4 m.
  • CE DIN EN360/1496.
  • Tarkastustoiminta nopeasti Suomessa.
  • Käyttöikä 10 vuotta.Voidaan asentaa myös Ikar kolmijalkoihin tai Cantilever Arm ankkurivarsiin sopivalla kiinnikkeellä (ei sis. toimitukseen). Voidaan myös kiinnittää seinään HRA seinätelineellä (41-54-WHG) ja varustaa Deflection roller taljapyörillä (41-Z20) joilla vaijerin voi ohjata kulkemaan suoraan käyttäjän yläpuolelle, esim. säiliön yläpuolelle, työkoneen yläpuolelle teollisuushallissa jne.

Lisätiedot

Pituus

12 m, 18 m, 24 m, 30 m

Voit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

0