Petzl PODIUM -istuin

Istuin pitkäkestoiseen köyden varassa tapahtuvaan työskentelyyn

152,26  alv. 0
188,80  alv. 24

Tuotetunnus (SKU): S071AA00 Osastot: ,

Kuvaus

Leveä, kevyt ja mukava istuin pitkäaikaiseen köyden varassa työskentelyyn. Sivuilla kaksi muotoiltua ja kulutussuojattua lenkkiä työkaluille tai muille varusteille. Podiumia käytetään yhdessä valjaiden kanssa (esim. Petzl Astro Bod Fast ja Astro Sit Fast) parantamaan työergonomiaa ja ehkäisemään verenkiertohäiriöitä. Tarjoaa erinomaisen tasapainon työskentelyyn esim. mastoissa, siiloissa, säiliöissä, kaivannoissa, ikkunanpesussa, rakennusten seinillä tehtävissä huolto- ja asennustöissä jne.

Takana nopeakäyttöinen karabiini, jolla istuin voidaan lukita yläasentoon valjaiden lantiovyön takakiinnityspisteeseen, silloin kun istuinta ei tarvita, ja se on nopea ottaa uudelleen käyttöön.

Kulutuskestävät ja jäykät sivut jotka ehkäisevät kiinnitysremmien painamisen jalkoja vasten. Kiinnitysremmit säädettävissä automaattisesti lukkiutuvilla DoubleBack soljilla.

Tarvitset lisäksi Podium Schakles -kiinnitysrenkaat, joilla Podium kiinnitetään Astro -valjaiden etukiinnityspisteen akselin päihin. Muihin valjaisiin kiinnitettäessä liitos tehdään valjaan lantiovyön etukiinnityspisteen lenkkiin, johon suosittelemme automaattilukitteisia Petzl OK TriactLock -sulkurenkaita.

  • Materiaali: Polyesteri, alumiini, teräs
  • Paino: 1060 g
  • Takuu: 3 vuotta

Huom! Podium istuin ei ole henkilösuojain ja istuinta ei saa koskaan käyttää ilman valjasta, valjaan tulee olla liitettynä työskentelyköyteen ja turvaköyteen.

Tuotetunnus: S071AA00

Voit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

0