Petzl PIXA® 3

Lähivalaisuun, liikkumiseen ja kauas katsomiseen tarkoitettu otsavalaisin, joka soveltuu myös räjähdysvaarallisissa ympäristöissä (ATEX) tapahtuvaan työskentelyyn. 100 lumenia.

68,54  alv. 0
84,99  alv. 24

Tuotetunnus (SKU): E78CHB 2 Osastot: ,

Kuvaus

PIXA -otsavalaisin on lujarakenteinen ja monikäyttöinen. Monikeilainen valo mukautuu kaikkiin tilanteisiin: lähityöskentelyyn, liikkumiseen ja kauas katsomiseen.

Valaisimessa on kolme eri käyttötarkoitukseen suunniteltua optisesti korkealuokkaista valokeilaa: 1: lähityöskentelyvalo (erittäin leveä). 2: yhdistelmävalo turvalliseen liikkumiseen (kohdevalo ja lähityövalo) 3: kaukovalo (voimakas keskitetty keila). Tarpeesta riippuen Pixa valaisinta voi käyttää päähän asetettuna otsavalaisimena, kypärään kiinnitettynä kypärävalaisimena tai alustalle asetettuna kohdevalona. CONSTANT LIGHTING -vakiovoimakkuustegnologia: kirkkaus ei heikkene pariston/akun kuluessa.

Valaisimen runkoa voi kääntää hyvin laajalla kulmalla ja suunnata tarpeen mukaan. Kun valaisimen kääntää varastointiasentoon, on linssi suojassa ja virtakytkin lukittuu, jolloin valaisin ei voi mennä vahingossa päälle. Paristot on nopea ja helppo vaihtaa. Suurikokoinen valintakytkin helpottaa valaisimen käsittelyä hanskat kädessä ja mahdollistaa helpon sytyttämisen, valoasetuksen valinnan ja sammuttamisen. Miellyttävä, säädettävä ja konepestävä otsapanta.

Pixa on erittäin lujarakenteinen: Kestää putoamisen 2 metristä, iskuja ja ruhjoutumista (80 kg). Suunniteltu kestämään mm. säilyttäminen työkalupakissa ja yli käveleminen. Kestää myös useimpia kemikaaleja. Vesitiivis -1m ja pölytiivis (IP 64). Ei vaadi huoltoa kastumisen jälkeen.

Valaisin täyttää ATEX -direktiivin vyöhykkeelle 2/22 (II 3 GD Ex ic IIB T4 Gc IIIC T135° C Dc) määrittämät räjähdysvaarallisessa ympäristössä työskentelyn sertifiointivaatimukset.

 

Tekniset tiedot:

  • Valoteho: 100 lumenia
  • Valokeilan kantama: 90 m
  • Akun kesto: jopa 26 h
  • Paino: 160 g
  • Toimii kahdella AA (LR06) paristolla ja voidaan käyttää myös ladattavilla Ni-MH sekä litium paristoilla.
  • Vedenkestävä: IP67
  • Takuu: 3 vuotta

Tuotetunnus: E78CHB 2

Voit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

0