Petzl AVAO® SIT FAST -istumavaljaat

Mukavat istumavaljaat työasemointiin ja valjaiden varassa roikkumiseen.

204,70  alv. 0
253,83  alv. 24

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

AVAO SIT FAST -työasemointi- ja roikkumisvaljaat on suunniteltu edistämään ergonomiaa monenlaisissa eri tilanteissa. Leveä, keskijäykkä lantiovyö ja jalkalenkit tarjoavat erinomaista tukea. Kevyt, hengittävä rakenne maksimoi ilman virtaamisen.

AVAO SIT FAST -valjaiden jalkalenkkien FAST LT -pikasoljet helpottavat valjaiden pukemista ja riisumista, ilman että säätöjä tarvitsee korjata. Lantiovyöllä automaattisesti lukkiutuvat DoubleBack soljet.

Lantiovyöllä kiinnityspisteet työasemointiin: Yksi edessä sekä kaksi sivuilla. Lantiovyön etukiinnityspiste jakaa painon lantiovyön ja jalkalenkkien välillä köyden varassa työskenneltäessä tai siihen voidaan kiinnittää mm. työasemointiköysi tai laskeutumislaite. Sivukiinnityspisteitä käytetään aina yhtäaikaisesti ja työasemointiköyden kanssa, ja ne jakavat lantiovyön painoa ja parantavat mukavuutta työskenneltäessä jalat tuettuina, ja ne voidaan taittaa pois tieltä kun niitä ei käytetä. Lisäksi lantiovyössä takana kiinnityspiste pääsyn estämiseen putoamisvaaralliselle alueelle.

Nämä istumavaljaat on suunniteltu muutettavaksi putoamisen pysäyttäviksi valjaiksi kiinnittämällä niihin TOP CROLL S tai L -rintavaljaat.

Valjaat helpottavat myös työkalujen kantamista ja järjestämistä, sillä niissä on monta varustelenkkiä ja pidikettä Caritool -työkalukiinnittimien ja Toolbag- työkalupussien kiinnittämiseen (Caritool -työkalukiinnittimet ja Toolbag -työkalupussit myydään erikseen).

  • Materiaali: Nylon, polyesteri, alumiini, teräs
  • Sertifikaatti: CE EN 358, CE EN 813, UKCA, EAC
  • Takuu: 3 vuotta
  • Maksimi elinikä: 10 vuotta

Saatavilla kolmea kokoa:
Koko 0: Lantiovyön pituus: 65-80 cm. Jalkalenkkien pituus: 44-59 cm.
Koko 1: Lantiovyön pituus: 70-93 cm. Jalkalenkkien pituus: 47-62 cm.
Koko 2: Lantiovyön pituus: 83-120 cm. Jalkalenkkien pituus: 50-65 cm.

Tuotetunnus: C079BA00, C079BA01, C079BA02

 

Lisätiedot

Koko

Koko 0, Koko 1, Koko 2

Voit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

0