Petzl AVAO® BOD FAST kansainvälinen versio

Mukavat valjaat putoamisen pysäyttämiseen, työasemointiin ja roikkumiseen.

330,74  alv. 0
410,12  alv. 24

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Avao Bod Fast- putoamissuojain-, työasemointi- ja roikkumisvaljaat on ergonomiset  ja niiden käyttömukavuus ja työskentelyä tehostavat ominaisuudet on viety huippuunsa. Leveä, keskijäykkä lantiovyö ja jalkalenkit tarjoavat erinomaista tukea.  Kevyt ja hengittävä rakenne maksimoi ilman virtaamisen. Soveltuu monipuoliseen yleiskäyttöön pylvästyöskentelystä, mastotöihin ja pelastuskäytöstä kattotyöskentelyyn.

Valjaiden jalkalenkkien FAST LT -pikasoljet helpottavat valjaiden pukemista ja riisumista, ilman että säätöjä tarvitsee korjata. Pehmustetut olkahihnat ovat kaukana toisistaan, jotta ne eivät hierrä kaulaa. Kun lantiovyöllä on painoa, olkahihnat auttavat jakamaan painetta. Olkahihnoissa ja lantiovyöllä helposti säädettävät, automaattisesti lukkiutuvat DoubleBack soljet.

Lantiovyöllä kiinnityspisteet työasemointiin: Yksi edessä sekä kaksi sivuilla. Lantiovyön etukiinnityspiste jakaa painon lantiovyön ja jalkalenkkien välillä köyden varassa työskenneltäessä tai siihen voidaan kiinnittää mm. työasemointiköysi tai laskeutumislaite. Sivukiinnityspisteitä käytetään aina yhtäaikaisesti ja työasemointiköyden kanssa, ja ne jakavat lantiovyön painoa ja parantavat mukavuutta työskenneltäessä jalat tuettuina, ja ne voidaan taittaa pois tieltä kun niitä ei käytetä. Putoamisen pysäyttävän järjestelmän kiinnityspiste rinnassa ja selässä. Valjaiden selkäkiinnityspisteessä on integroitu putoamisenilmaisin. Lisäksi lantiovyössä takana kiinnityspiste pääsyn estämiseen putoamisvaaralliselle alueelle.

Valjaiden molemmissa olkahihnoissa on putoamissuojainliitosköysien MGO-liittimien säilytysjärjestelmä. äten liitosköysi ei häiritse käyttäjän toimintaa, ja kiinnittimet pysyvät helposti ulottuvilla. Putoamistilanteessa MGO-kiinnitin irtoaa olkahihnan pidikkeen kanssa valjaista, jolloin liitosköyden nykäyksenvaimennin pääsee aukeamaan kuten sen kuuluu vaimentaen käyttäjään kohdistuvia nykäysvoimia.

Valjaat helpottavat myös työkalujen kantamista ja järjestämistä, sillä niissä on monta varustelenkkiä ja pidikettä Caritool -työkalukiinnittimien ja Toolbag- työkalupussien kiinnittämiseen (Caritool -työkalukiinnittimet ja Toolbag -työkalupussit myydään erikseen).

  • Materiaali: Nylon, polyesteri, alumiini, teräs
  • Sertifikaatti: ANSI Z359.11, NFPA 2500 class III, CSA Z259.10, CE EN 361, CE EN 358, CE EN 813 ja UKCA
  • Takuu: 3 vuotta
  • Maksimi elinikä: 10 vuotta

Saatavilla kolmea kokoa:
Koko 0: Lantiovyön pituus: 65-80 cm. Jalkalenkkien pituus: 44-59 cm. Käyttäjän pituus: 160-180 cm.
Koko 1: Lantiovyön pituus: 70-93 cm. Jalkalenkkien pituus: 47-62 cm. Käyttäjän pituus: 165-185 cm.
Koko 2: Lantiovyön pituus: 83-120 cm. Jalkalenkkien pituus: 50-65 cm. Käyttäjän pituus: 175-200 cm.

Tuotetunnus: C071DA00, C071DA01, C071DA02

 

Lisätiedot

Koko

Koko 0, Koko 1, Koko 2

Voit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

0