Petzl ASTRO® SIT FAST -istumavaljaat

Mukavat istumavaljaat köyden varassa työskentelyyn

230,92  alv. 0
286,34  alv. 24

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Ergonomiset ja kevyet köysityöskentelyyn suunnitellut istumavaljaat mahdollistavat työntekijän putoamissuojauksen ja työpisteelle asemoitumisen. Portillinen vatsakiinnityspiste helpottaa nousemista köydessä ja tekee valjaiden varassa työskentelystä mukavampaa.

Avattava lantiovyön kiinnityspiste, jonka ansiosta varusteiden (esim. istuin, liitosköysi, köysitarrain) liittäminen on ihanteellista. Valjaiden lantiovyö ja jalkalenkit ovat leveät ja tarpeeksi jäykät tukemaan tehokkaasti aiheuttamatta painepisteitä. Ne on muotoiltu ja vuorattu hengittävällä pehmusteella, jolloin ne edistävät tuulettumista ja tarjoavat näin mukavuutta työpäivään.

Lantiovyön etukiinnityspiste jakaa painon lantiovyön ja jalkalenkkien välillä köyden varassa työskenneltäessä tai siihen voidaan kiinnittää mm. työasemointiköysi tai laskeutumislaite. Sivukiinnityspisteitä käytetään aina yhtäaikaisesti ja työasemointiköyden kanssa, ja ne jakavat lantiovyön painoa ja parantavat mukavuutta työskenneltäessä jalat tuettuina. Lisäksi lantiovyössä takana kiinnityspiste pääsyn estämiseen putoamisvaaralliselle alueelle.

Täydennettävissä TOP CROLL S- tai L-rintavaljailla, jolloin kokonaisuus soveltuu myös putoamisen pysäyttämiseen ja köysityöskentelyyn.

Jalkalenkkien Fast LT -solkien ansiosta valjaat voidaan riisua ja pukea nopeasti, ilman että niitä tarvitsee uudelleen säätää. Lantiovyöllä nopeasti säädettävä, automaattisesti lukkiutuvA DOUBLEBACK PLUS -solki.

Valjaat helpottavat myös työkalujen kantamista ja järjestämistä, sillä niissä on monta varustelenkkiä ja pidikettä Caritool -työkalukiinnittimien ja Toolbag- työkalupussien kiinnittämiseen (Caritool -työkalukiinnittimet ja Toolbag -työkalupussit myydään erikseen).

  • Materiaali: Nylon, polyesteri, alumiini, teräs
  • Sertifikaatti: CE EN 358, CE EN 813, UKCA, EAC
  • Takuu: 3 vuotta
  • Maksimi elinikä: 10 vuotta

Saatavilla kolmea kokoa:
Koko 0: Lantiovyön pituus: 65-80 cm. Jalkalenkkien pituus: 44-59 cm.
Koko 1: Lantiovyön pituus: 70-93 cm. Jalkalenkkien pituus: 47-62 cm.
Koko 2: Lantiovyön pituus: 83-120 cm. Jalkalenkkien pituus: 50-65 cm.

Lisätiedot

Koko

Koko 0, Koko 1, Koko 2

Voit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

0