Petzl ASTRO® BOD FAST kansainvälinen versio

Erittäin mukavat köysityöskentelyvaljaat

393,30  alv. 0
487,69  alv. 24

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Ergonomiset ja kevyet köysityöskentelyyn suunnitellut valjaat mahdollistavat työntekijän putoamissuojauksen ja työpisteelle asemoitumisen. Portillinen vatsakiinnityspiste helpottaa nousemista köydessä ja tekee valjaiden varassa työskentelystä mukavampaa.

Vatsan kohdalla integroitu CROLL -nousuvarmistin. Avattava lantiovyön etukiinnityspiste, jonka ansiosta varusteiden (esim. istuin, liitosköysi, köysitarrain) liittäminen on ihanteellista. Valjaiden lantiovyö ja jalkalenkit ovat leveät ja tarpeeksi jäykät tukemaan tehokkaasti aiheuttamatta painepisteitä. Ne on muotoiltu ja vuorattu hengittävällä pehmusteella, jolloin ne edistävät tuulettumista ja tarjoavat näin mukavuutta työpäivään. Lantiovyön ja jalkalenkkien välisissä hihnoissa automaattisesti lukkiutuvat DoubleBack soljet, joiden ansiosta hihnat voi säätää lyhyiksi kun käytetään selkäkiinnityspistettä.

Lantiovyöllä edessä metallinen kiinnityspiste työasemointiin, johon voidaan kiinnittää mm. työasemointiköysi tai laskeutumislaite ja se jakaa painon lantiovyön ja jalkalenkkien välillä köyden varassa työskenneltäessä. Lenkin akselin päihin voidaan lisäksi kiinnittää Petzl Podium istuin.
Lantiovyön sivuilla tekstiiliset muovivahvikkeella olevat kiinnityspisteet työasemointiin. Sivukiinnityspisteitä käytetään aina yhtäaikaisesti ja työasemointiköyden kanssa, ja ne jakavat lantiovyön painoa ja parantavat mukavuutta työskenneltäessä jalat tuettuina.
Rinnassa ja selässä kiinnityspisteet, joita käytetään putoamisen pysäyttävään järjestelmään kiinnittäytymiseen.
Lisäksi lantiovyössä takana kiinnityspiste pääsyn estämiseen putoamisvaaralliselle alueelle.

Selkäkiinnituspisteessä on putoamisenilmaisin.

Jalkalenkkien FAST -solkien ansiosta valjaat voidaan riisua ja pukea nopeasti, ilman että niitä tarvitsee uudelleen säätää. Pehmustetut olkahihnat ovat kaukana toisistaan, jotta ne eivät hierrä kaulaa. Kun lantiovyö on kuormitettu, olkahihnat auttavat kuorman jakautumisessa myös olkapäille. Olkahihnoissa ja lantiovyöllä nopeasti säädettävät, automaattisesti lukkiutuvat DOUBLEBACK -soljet.

Valjaat helpottavat myös työkalujen kantamista ja järjestämistä, sillä niissä on monta varustelenkkiä ja pidikettä Caritool -työkalukiinnittimien ja Toolbag- työkalupussien kiinnittämiseen (Caritool -työkalukiinnittimet ja Toolbag -työkalupussit myydään erikseen).

  • Materiaali: Nylon, polyesteri, alumiini, teräs
  • Sertifikaatti: ANSI Z359.11, NFPA 1983 classe III, CSA Z259.10, CE EN 361, CE EN 358, CE EN 813, CE EN 12841 type B, UKCA
  • Takuu: 3 vuotta
  • Maksimi elinikä: 10 vuotta

Saatavilla kolmea kokoa:
Koko 0: Lantiovyön pituus: 65-80 cm. Jalkalenkkien pituus: 44-59 cm. Käyttäjän pituus: 160-180 cm.
Koko 1: Lantiovyön pituus: 70-93 cm. Jalkalenkkien pituus: 47-62 cm. Käyttäjän pituus: 165-185 cm.
Koko 2: Lantiovyön pituus: 83-120 cm. Jalkalenkkien pituus: 50-65 cm. Käyttäjän pituus: 175-200 cm.

Lisätiedot

Koko

Koko 0, Koko 1, Koko 2

Voit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

0