Petzl ABSORBICA®-Y TIE-BACK

Kaksihaarainen liitosköysi integroiduilla tie-back-renkailla ja nykäyksenvaimentimella

131,10  alv. 0
162,56  alv. 24

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

ABSORBICA-Y TIE-BACK on kaksihaarainen liitosköysi integroiduilla tie-back -renkailla ja kompaktilla nykäyksenvaimentimella. Se on suunniteltu pystysuuntaiseen etenemiseen, kun liikutaan erittäin suurissa rakenteissa ja kun ohitetaan väliankkureita. TIE-BACK järjestelmän avulla liitosköyden pää voidaan kiinnittää takaisin tie-back-renkaaseen, mikä mahdollistaa kiinnityksen erittäin suuriin rakenteisiin. Köyden haarat on tehty joustaviksi, jotta eteneminen olisi helpompaa.

Pituus 150 cm (ilman sulkurenkaita) ja siinä on joustavat stretch-haarat etenemisen helpottamiseksi . Sitä on saatavilla kiinnittimillä tai ilman ja se täyttää amerikkalaiset, eurooppalaiset ja venäläiset standardit.

Näitä liitosköysiä käytetään tilanteissa, joissa on putoamisvaara, ja ne kiinnitetään valjaiden rinta- tai selkäkiinnityspisteisiin. Integroitu vaimennin tarjoaa iskunvaimennusta putoamistilanteessa, ja siten rajoittaa käyttäjään kohdistuvia nykäysvoimia.

Putoamistilanteessa nykäyksenvaimentimen hihnan repeäminen rajoittaa käyttäjään kohdistuvia nykäysvoimia. Liitosköydet on suunniteltu 50–140 kg painaville käyttäjille. Hihnan progressiivinen repeäminen pehmentää myös kevyiden käyttäjien putoamista.

Nykäyksenvaimennin on erittäin kompakti, joten se ei häiritse käyttäjän liikkeitä tai työskentelyä. Kestävä kangaspussi suojaa nykäyksenvaimenninta hiertymiseltä ja mahdollisilta epäpuhtauksilta.

  • Materiaali: Polyesteri, polyeteeni, alumiini
  • Sertifikaatti: ANSI Z359.13 12 feet when used with ANSI Z359.12 connectors (maximum certified user weight:
    140kg), CE EN 355 when used with EN 362, UKCA, EAC connectors (maximum certified mass: 100 kg)
  • Takuu: 3 vuotta
  • Maksimi elinikä: 10 vuotta

Lisätiedot

Malli

koukuilla, ilman koukkuja

Voit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

0